середа, 29 грудня 2021 17:36

Перетин КПВВ на Донбасі спростили

Перетин КПВВ на Донбасі спростили
Україна скасувала обов'язкову самоізоляцію при перетині КПВВ на лінії розмежування. Фото: УНІАН

В Україні скасували самоізоляцію для осіб, які в'їжджають до країни через КПВВ з ОРДЛО - окупованих Росією територій Луганської та Донецької областей.

Про це повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко у Facebook.

"Скасували вимогу щодо самоізоляції для українців, які в'їжджають в Україну через КПВВ з тимчасово окупованих територій", - написав Ляшко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці не зможуть пересуватися країною: уряд готує план на випадок воєнного стану

Скасування застосунку "Дій Вдома" ініціювала міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук. За її словами, попри Covid-обмеження, додаток викликав великі труднощі у людей при перетині КПВВ.

"Вони повинні завантажити додаток "Дій Вдома". Для цього потрібен смартфон. Люди не мають стільки грошей, щоб дозволити собі купити смартфон", - зазначила Верещук.

19 жовтня 2021 року припинив роботу контрольно-пропускний пункт в'їзду-виїзду на окупований Крим "Чаплинка". Не працював з червня, бо його реконструювали. Проїхати на півострів можна через інші два КПВВ — "Чонгар" і "Каланчак".

Зараз ви читаєте новину «Перетин КПВВ на Донбасі спростили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути