Ексклюзиви
вівторок, 06 серпня 2019 13:25

Перемир'я закінчилось: у зоні ООС вбили 4 військових

Перемир'я закінчилось: у зоні ООС вбили 4 військових
6 серпня на сході України загинули четверо військових. Фото: з відкритих джерел

З початку доби 6 серпня на фронті загинули 4 українські військовослужбовці.

Про це на денному брифінгу розповів представник прес-центру Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

"Із сумом повідомляємо, що внаслідок ворожих обстрілів сьогодні, за наявною інформацією, четверо наших героїв отримали поранення, несумісні з життям", - сказав він.

Додаткової інформації про місце загибелі воїнів поки немає.

Від початку доби вівторка російсько-окупаційні війська здійснили 2 провокаційних обстріли позицій ЗС України на Донеччині. Із 00:45 протягом майже години ворог застосовував озброєння БМП, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю по оборонцях села Богданівка. О 10:20 російські окупанти розпочали обстріл із РПГ (ручних гранатометів) поблизу Павлополя.

Обстріл, внаслідок якого загинуло 4 бійців, трапився в районі населеного пункту Павлопіль, повідомляє подробиці штаб операції Об'єднаних сил.

Отримали поранення, несумісні з життям, 4 військовослужбовця одного з підрозділів 36-ї бригади морської піхоти ім. контр-адмірала Михайла Білинського.

Публікуємо поіменний список полеглих у липні захисників України. Відомо про смерть у боях 14 бійців. Інформація про деяких — неповна. Наймолодшому із загиблих у бою було 19 роки, найстаршій — 48.

Зараз ви читаєте новину «Перемир'я закінчилось: у зоні ООС вбили 4 військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути