Ексклюзиви
пʼятниця, 18 вересня 2020 11:26

Перемир'я на Донбасі: в ОБСЄ нарахували 1052 порушення

Перемир'я на Донбасі: в ОБСЄ нарахували 1052 порушення
СММ зафіксувала 193 вибухи, 9 невизначених боєприпасів, що пролетіли, 13 освітлювальних ракет, а також 837 черг і пострілів. Фото: "Уніан"

Із початку перемир'я 27 липня СММ ОБСЄ зафіксувала в цілому 1052 порушення режиму припинення вогню в Донецькій і Луганській областях.

Про це йдеться в звіті ОБСЄ від 17 вересня.

"Після засідання ТКГ 22 липня, на якому була досягнута домовленість про додаткові заходи з посилення режиму припинення вогню, починаючи з 00:01 27 липня до кінця звітного періоду СММ зафіксувала 193 вибухи, 9 невизначених боєприпасів, що пролетіли, 13 освітлювальних ракет, а також 837 черг і пострілів", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інспектування на Донбасі більше не буде - Резніков

12 вересня безпілотник ОБСЄ зафіксував поблизу лінії зіткнення на Донбасі міномети та самохідні артилерійські системи окупантів.

16 вересня російські найманці тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі. Поранено 3 українських військовослужбовців, загинув 1 боєць.

Зараз ви читаєте новину «Перемир'я на Донбасі: в ОБСЄ нарахували 1052 порушення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути