Ексклюзиви
четвер, 15 жовтня 2020 08:09

Перемир'я на Донбасі: бойовики гатять – наші мовчать

Перемир'я на Донбасі: бойовики гатять – наші мовчать
Українські воїни в зоні проведення ООС перебувать у готовності адекватно реагувати на будь-які провокації противника. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

На Донбасі 14 жовтня збройні формування Російської Федерації 3 рази порушили домовленості про припинення вогню.

На ділянках поблизу Водяного та Новомихайлівки противник вів вогонь зі стрілецької зброї. А поблизу Авдіївки зафіксовано поодинокі постріли з ручного протитанкового гранатомета і автоматичного станкового гранатомета, повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

Від початку поточної доби, 15 жовтня, російсько-окупаційні війська 5 разів порушували режим тиші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перемир'я на Донбасі: зафіксували польоти ворожих безпілотників

"Ворог провокував українських захисників, використовуючи автоматичні станкові гранатомети, ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю в районі Авдіївки. А поблизу Причепилівки та Новотошківського - з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї", - сказано в повідомленні.

Українські захисники зброю у відповідь не застосовували. Бойових втрат і поранень серед особового складу Об'єднаних сил немає.

51 одиницю озброєння на 4 полігонах російських окупаційних військ зафіксувала спеціальна моніторингова місія ОБСЄ. Усе це озброєння було розміщено за межами виділених місць зберігання озброєння.

Зараз ви читаєте новину «Перемир'я на Донбасі: бойовики гатять – наші мовчать». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути