Ексклюзиви
четвер, 15 жовтня 2020 07:50

На Луганщині бойовики підігнали танки під будинки

На Луганщині бойовики підігнали танки під будинки
На Луганщині бойовики підігнали танки під будинки. Фото: facebook.com-oscesmm

51 одиницю озброєння на 4 полігонах російських окупаційних військ зафіксувала 12 жовтня спеціальна моніторингова місія ОБСЄ.

Усе це озброєння було розміщено за межами виділених місць зберігання озброєння. Про це повідомляється у щоденному звіті СММ ОБСЄ від 14 жовтня 2020 року.

На Луганщині біля житлового масиву в Хрустальному спостерігачі виявили 7 танків невизначеного походження. На полігоні біля Міусинська спостерігачі помітили буксирувану гаубицю (Д-30А "Жаба", 122 мм), самохідну гаубицю (2С1 "Гвоздика", 122 мм), танк (невизначеного походження) та чотири зенітних ракетних комплекси (9К35 "Стріла-10").

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перемир'я на Донбасі: зафіксували польоти ворожих безпілотників

На Донеччині на полігоні в районі Тернового виявлені 9 танків невизначеного походження. Ще 9 танків (ймовірно Т-72) помічені поблизу Покровки.

Усе озброєння було розміщене за межами виділених місць зберігання озброєння. Також спостерігачі помітили три бронетранспортери у житлових районах.

"Два бронетранспортери (МТ-ЛБ) зафіксовано на території об'єкта в житловому районі Калинового (60 км на захід від Луганська) та один БТР-80 - на території об'єкта в житловому районі н. п. Катеринівка (кол. Ювілейне, 8 км на захід від Луганська)", - повідомили в місії.

На окупованій території Донбасу починають призивати "резервістів" з числа місцевого населення на військові збори. Збирають чоловіків до 35 років, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині бойовики підігнали танки під будинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути