середа, 14 жовтня 2020 09:00

Перемир'я на Донбасі: зафіксували польоти ворожих безпілотників

Перемир'я на Донбасі: зафіксували польоти ворожих безпілотників
Українські військовослужбовці зброю у відповідь не застосовували. Втрат і поранень не було. Фото: Операція об'єднаних сил

Упродовж минулої доби на Донбасі було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню.

Російсько-окупаційні війська обстрілювали з ручного протитанкового гранатомета поблизу Зайцевого, а з автоматичного станкового гранатомета – неподалік населених пунктів Піски та Оріхове. Також вогневу активність ворога зафіксовано у районі населеного пункту Хутір Вільний, передає штаб ООС.

Українські військовослужбовці зброю у відповідь не застосовували. Втрат і поранень не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи збори, чи на вулицю: російські бойовики зганяють місцевих на полігон

Ще два порушення досягнутих домовленостей з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовані на Приазов'ї. У районі населених пунктів Пищевик та Водяне виявлено прольоти двох БПЛА противника із перетинами лінії розмежування. Засобами радіоелектронної боротьби Об'єднаних сил негайно було здійснено радіоподавлення каналів управління та навігації ворожих безпілотників, що унеможливило їх подальше використання.

Вранці 14 жовтня у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

У Донецькій області СММ ОБСЄ зафіксувала 14 порушень режиму припинення вогню на захід та південь від Донецької фільтрувальної станції. З них 12 — це вибухи невизначеного походження, повідомляється у звіті.

Зараз ви читаєте новину «Перемир'я на Донбасі: зафіксували польоти ворожих безпілотників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути