середа, 28 грудня 2016 18:20

"Передача українській стороні полонених - чергова афера маріонетки Захарченко" - Бутусов

"Передача українській стороні полонених - чергова афера маріонетки Захарченко" - Бутусов

Передача українській стороні полонених терористами ДНР судді Анжеліки Преснякової та журналістки Ольги Сворак - чергова афера Захарченка.

Про це написав на власній сторінці у Facebook український журналіст Юрій Бутусов.

"Так, треба звідти всіх рятувати. Але "добра воля" буде, коли повернуть наших полонених із списків для обміну! А це все чергова афера з боку маріонетки Захарченка та його кремлівських господарів, які хочуть зірвати переговорний процес, і відмовляються раніше міняти наших щодо погодження за формулою 228 терористів на 48 українських полонених", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко поза грою: полонених жінок передали Україні

Волонтер вважає Преснякову та Сворак випадковими полоненими, а процедуру передачі - черговим інформприводом для терористів.

27 грудня бойовики ДНР передали керівникові українського Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимиру Рубану полонених суддю Анжеліку Преснякову та журналістку Ольгу Сворак.
Зараз ви читаєте новину «"Передача українській стороні полонених - чергова афера маріонетки Захарченко" - Бутусов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути