понеділок, 02 квітня 2018 17:08

Отримав ордена від ЛНР: на Донбасі викрили загиблого російського ГРУшника
7

На Донбасі у лавах бойовиків служив ГРУшник Руслан Сахіпов.
Фото: Стоп терор
На Донбасі у лавах бойовиків служив ГРУшник Руслан Сахіпов.
На Донбасі у лавах бойовиків служив ГРУшник Руслан Сахіпов.
На Донбасі у лавах бойовиків служив ГРУшник Руслан Сахіпов.
На Донбасі у лавах бойовиків служив ГРУшник Руслан Сахіпов.

На Донбасі знайшли докази присутності військовослужбовця спецназу розвідувального управління генштабу Росії Руслана Сахіпова.

Він проходив службу в одному з підрозділів ГРУ ГШ РФ, про що свідчать фотоматеріали, опубліковані його батьком, повідомили волонтери проекту "Стоп Терор".

"При цьому Сахіпов Руслан навчався в Рязанському Військовому Інституті ВДВ. І мав звання молодшого сержанта ЗС РФ", - сказано в публікації.

У військового була низка нагород, які видає окупаційна влада терористів ЛНР: Орден Мужності, медаль "За відвагу", медаль "За Віру і Волю".

"Ці ордена і медалі були вручені Сахіпову і урядом РФ, і представниками окупаційної влади РФ на території Луганської області. Ці нагороди підтверджують його участь у військових діях в складі ЗС РФ (як діючого військовослужбовця)", - пишуть волонтери.

Факт служби в ЗС РФ підтвердила замітка про загибель молодшого сержанта Сахіпова, чию пам'ять вшанували співробітники управління з конвоювання РФ.

За інформацією ЗМІ, він загинув у Сирії під час виконання військового обов'язку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Справа Ґіві живе" - показали двох бойовиків та техніку "Сомалі"

"Крім того, що Сахіпов Руслан знаходився в Сирії, як військовослужбовець РФ, він побував і на території України, в Луганській області. Теж виконуючи чергове спеціальне завдання, за що і був нагороджений медаллю "За Віру і Волю". І на підтвердження перебування Сахіпова в рядах іррегулярних підрозділів РФ, ми наводимо фотоматеріали, на яких без зусиль можна його впізнати", - пишуть волонтери.

У приватному військовому формуванні "Вагнера" мета полягає не лише в охороні нафтопроводів, але і "утилізації" ветеранів Донбасу. Про це заявив отаман козацького товариства "Ховріно" Євген Шабаев. За його словами, перед введенням військ до Сирії, була нарада в Кремлі, де дали доручення Бородаю "утилізувати" ту масу людей, які піднялися, які бачили, що можна міняти владу не виборчим шляхом.

Зараз ви читаєте новину «Отримав ордена від ЛНР: на Донбасі викрили загиблого російського ГРУшника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути