вівторок, 07 березня 2017 10:07

Опублікували фото антиукраїнських матеріалів у Слов'янську
7

У Слов'янську депутати міської ради та громадські діячі провели інспекцію Центру слов'янської культури. Знайшли антиукраїнські матеріали.

Про це повідомляє місцеве видання "Слов'янські відомості". Відзначається, що в процесі перевірки всередині будівлі виявили газети, носії інформації, а саме диски, на яких цілком може бути антиукраїнська пропаганда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали чоловіка, який закликав до створення Дніпропетровської народної республіки

"Викликали співробітників поліції, які при понятих вилучили всі диски. Диски відправлять на експертизу, і лише висновок експертів може дати відповідь, чи містять ці носії інформації антиукраїнську пропаганду", - пише видання.

Релігійні організації, якими управляють з держави-агресора, потрібно контролювати. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат з "Народного фронту" Дмитро Тимчук. Він - співавтор відповідного законопроекту №4511.

Зараз ви читаєте новину «Опублікували фото антиукраїнських матеріалів у Слов'янську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути