четвер, 18 червня 2020 07:22

Окупанти вбили українського воїна

Окупанти вбили українського воїна
На Донбасі внаслідок ворожих обстрілів один наш захисник загинув, ще 2 поранені. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Минулої доби збройні формування Російської Федерації 14 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів один наш захисник загинув, одного поранено та ще один воїн отримав бойове травмування.

Отримавши адекватну відповідь від наших підрозділів, противник припинив обстріли. За даними розвідки, 17 червня було поранено одного російського окупанта, повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики гатили із забороненого озброєння. У відповідь отримали "200-го"

"Окупанти обстріляли наші позиції із мінометів калібру 120 та 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської і стрілецької зброї поблизу 12 населених пунктів. Українські воїни у відповідь не вагаючись використали чергові вогневі засоби", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби нових обстрілів не зафіксовано.

Командування російських окупаційних військ збільшило кількість заходів з бойової підготовки корегувальників артилерійського вогню, снайперів та гранатометників.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти вбили українського воїна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути