понеділок, 14 лютого 2022 17:39

Окупанти важко поранили українського воїна - ЗСУ відповіли

Окупанти важко поранили українського воїна - ЗСУ відповіли
Українські захисники відкрили вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Упродовж поточної доби, 14 лютого, російські бойовики на Донбасі тричі порушили режим припинення вогню.

Унаслідок ворожих дій один український військовий дістав поранення, повідомив пресцентр операції Об'єднаних сил у Facebook.

"Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров'я – середньої важкості", - ідеться у повідомленні.

Неподалік Трьохізбенки противник відкривав вогонь із ручних протитанкових гранатометів. Поблизу Мар'їнки окупанти задіяли безпілотний літальний апарат, за допомогою якого здійснили скидання пострілу ВОГ-17.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Греція обвинуватила військових ЗСУ у смерті двох етнічних греків на Донбасі

Крім того, на Донеччині зафіксували проліт ворожого безпілотного літального апарату, ймовірно "Орлан-10", із перетином лінії зіткнення.

Українські захисники відкрили вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, чим змусили противника припинити обстріл та знищили один БПЛА противника.

На окупованих територіях Донбасу російські найманці не пропустили спостерігачів ОБСЄ. Окрім того, окупанти погрожували спостерігачам посадити їх до в'язниці, якщо вони не поїдуть.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти важко поранили українського воїна - ЗСУ відповіли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути