понеділок, 21 грудня 2020 05:31

Окупанти поранили мирного жителя на Донбасі

Окупанти поранили мирного жителя на Донбасі
Українські військові надали першу медичну допомогу пораненому чоловіку та направили його до лікувального закладу. Фото з відкритих джерел

Збройні формування РФ за допомогою станкового протитанкового гранатомета знищили сільськогосподарський трактор та поранили одного з трактористів.

Про це сказано в повідомленні штабу ООС. Подія сталася близько 19:30 біля населеного пункту Кам'янка, що недалеко від Авдіївки.

Так, найманці випустили 3 постріли з напрямку населеного пункту Василівка по трактору марки John Deere, що повертався із сільськогосподарських робіт. Відзначається, що техніка була знищена поза межами українських позицій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі знищили понад 700 боєприпасів

Українські військові надали першу медичну допомогу пораненому чоловіку та направили його до лікувального закладу.

18 грудня в районі проведення операції Об'єднаних сил бойовики 5 разів порушили режиму припинення вогню. Поблизу Водяного на Приазов'ї збройні формування РФ відкривали вогонь в бік наших позицій з мінометів 120-го калібру. Також вдруге за кілька тижнів вдалися до дистанційного мінування українських позицій.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти поранили мирного жителя на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути