Ексклюзиви
пʼятниця, 25 грудня 2020 19:21

Окупанти чотири рази порушили режим тиші

Окупанти чотири рази порушили режим тиші
Повідомили останні новини з передової. Фото: Facebook

Від початку поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики чотири рази порушили режим тиші.

На численні обстріли противника українські військові надали адекватну відповідь. Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

"Всі провокації російсько-окупаційні війська здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбас відправили майже 400 тонн гумдопомоги

Так, на Приазов'ї, неподалік Водяного, ворог чотири рази відкривав вогонь поблизу українських позицій з мінометів калібру 120 та 82 міліметри. Противник також вів вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Серед особового складу Об'єднаних сил бойових втрат немає.

Зазначається, що сьогодні у районі проведення операції Об'єднаних сил сапери ДСНС розмінували майже 4 гектари території та передали на знищення 129 вибухонебезпечних предметів.

"Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами", - зазначили в штабі ООС.

За минулу добу, 24 грудня, терористи 5 разів обріляли українських військових. Режим припинення вогню порушили поблизу трьох населених пунктів в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти чотири рази порушили режим тиші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути