Ексклюзиви
середа, 11 травня 2022 12:04

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти 38 разів бомбили Азовсталь з літаків

Минулої доби на територію заводу "Азовсталь" було здійснено 38 авіанальоти. У тому числі чотири вильоти стратегічних бомбардувальників.

Також не припиняє працювати ворожа ствольна артилерія, танки. Про це повідомляють у Telegram-каналі Азов - Маріуполь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Маріуполі темно щодня, навіть якщо є сонце", - жителька Маріуполя показала жахіття в місті

"Противник не зупиняється в спробах захопити українську фортецю та продовжує щоденно здійснювати штурми за підтримки піхоти", - йдеться у повідомленні.

Раніше міністерка з питань реінтеграції окупованих території, віцепрем'єрка Ірина Верещук повідомила, що у Маріуполі на заводі "Азовсталь" перебуває понад 1 тис. українських військових. За її словами, вони залишаються в підземних тунелях заводу.

Бійці полку "Азов" зазначили, що більшість військових - поранені. Вони перебувають у антисанітарних умовах. Вчора, 10 травня, "азовці" звернулися до ООН та Червоного Хреста про допомогу в евакуації скалічених військовослужбовців.

Автор: "Азов"
  Окупанти не припиняють обстрілювати завод "Азовсталь" у Маріуполі
Окупанти не припиняють обстрілювати завод "Азовсталь" у Маріуполі
Російські загарбники не залишають спроб захопити Азовсталь у заблокованому Маріуполі Донецької області. Через це українські захисники зазнають важких втрат. Офіцер управління розвідки полку "Азов" Ілля Самойленко, який зараз залишається на території заводу, розказав, що бомбардування та обстріли території підприємства продовжуються. Захисники міста мають вкрай обмежені запаси ресурсів. Саме тому, як наголосив Самойленко, "кожен день може стати останнім".
Зараз ви читаєте новину «Окупанти 38 разів бомбили Азовсталь з літаків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути