четвер, 03 вересня 2020 07:57

Окупанти влаштували провокацію біля Мар'їнки

Окупанти влаштували провокацію біля Мар'їнки
Захисники України не втрачають пильності та готові до миттєвого реагування на будь-які дії противника. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Минулої доби, 2 вересня, на ділянках відповідальності наших підрозділів зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Неприцільним пострілом з підствольного гранатомету противник намагався спровокувати наших воїнів на ділянці фронту поблизу Мар'їнки. Про це повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля житлових будинків знайшли гранатомети, міни та набої

"Військовослужбовці Об'єднаних сил вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат, внаслідок ворожого пострілу, немає", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 3 вересня, у смугах відповідальності наших бригад обстрілів з боку противника не зафіксовано. Режим тиші зберігається повною мірою.

Із початку оголошеного 27 липня перемир'я на Донбасі Спостережна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ зафіксувала понад 800 порушень режиму припинення вогню. Серед них - вибухи, обстріли ракетами та зі стрілецької зброї.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти влаштували провокацію біля Мар'їнки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути