четвер, 21 лютого 2019 14:43

ОБСЄ зафіксували нові укріплення бойовиків

Спостерігачі ОБСЄ помітили, що бойовики обладнали нові укріплення і скорочують відстань до позицій української армії.

Зміни побачили поблизу села Первомайського в Бойківському районі Донецької області, повідомляє українська сторона в СЦКК з посиланням на звіт Спеціальної моніторингової місії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луганські бойовики попалися на черговій брехні спостерігачам ОБСЄ

Крім збільшення кількості обстрілів українських позицій і мирного населення, окупанти встановлюють нові вогневі і оборонні позиції.

"Окупанти навмисне порушують всі угоди. Про це свідчить і СММ ОБСЄ в своєму щоденному звіті від 19 лютого 2019 року. Нові фортифікаційні укріплення належать збройним формуванням Російської Федерації і обладнані з метою скорочення відстані між передовими позиціями окупантів і ЗСУ", - йдеться в повідомленні.

Автор: facebook.com
  ОБСЄ зафіксували нові укріплення бойовиків
ОБСЄ зафіксували нові укріплення бойовиків

Росіяни завідомо не виконують Мінські угоди, під якими стоїть їхній підпис. Про це сказав представник України в Тристоронній контактній групі з урегулювання конфлікту на Донбасі Євген Марчук у Верховній Раді.

"Добре пам'ятаємо, як у 14-у році Росія підписала три мінських документи і порушила їх всі. Почала активні наступальні дії, зайняла важливий залізничний пункт Дебальцеве і практично 1642 квадратних кілометри української території", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ зафіксували нові укріплення бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути