Ексклюзиви
неділя, 26 грудня 2021 00:35

ОБСЄ фіксує на Донбасі колони вантажівок та військову техніку РФ

ОБСЄ фіксує на Донбасі колони вантажівок та військову техніку РФ
Спостерігачі зафіксували колону із семи вантажівок із російськими номерними знаками та написами "гуманітарна допомога" на околиці Макіївки. Фото: Facebook

СММ ОБСЄ зафіксувала в ОРДЛО колони російських вантажівок та військову техніку. Про це із посиланням на звіт Місії повідомляє DW.

Зокрема, спостерігачі зафіксували колону із семи вантажівок із російськими номерними знаками та написами "гуманітарна допомога" на околиці Макіївки. Вантажівки їхали у супроводі трьох автомобілів та "швидкої", всі - з табличками "ДНР".

Згодом ця колона в'їхала на територію складу поблизу Донецька, де з вантажівок вивантажили картонні коробки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порахували батальйонно-тактичні групи РФ біля кордону України

Крім того, колону із трьох вантажівок із російськими номерними знаками та аналогічними табличками про "гуманітарну допомогу" спостерігачі зафіксували і на околиці Луганська. Її супроводжували два автомобілі та "швидка", всі - з табличками "ЛНР".

Спостерігачі СММ ОБСЄ 21-22 грудня зафіксували розміщення до ОРДЛО шести одиниць військової техніки. На полігоні поблизу селища Олександрівське на Донеччині виявили чотири танки невстановленого типу. Ще дві бойові броньовані машини спостерігачі помітили поблизу села Богданівка Луганської області.

У Міністерстві закордонних справ України кажуть, що слова глави Кремля Володимира Путіна про нібито підготовку Україною "військової операції" на Донбасі, неправдиві.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ фіксує на Донбасі колони вантажівок та військову техніку РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути