пʼятниця, 09 грудня 2016 17:24

Новий безпілотний "Фантом" показав свої можливості
3

Фото: ukroboronprom.com.ua

Безпілотний бронетранспортер "Фантом" показав свої бойові можливості у критично складних погодних умовах. Під час демонстрації йшов крижаний дощ. Полігон, на якому випробовували нову машину, був укритий снігом. Про це повідомляє "Укроборонпром".

БТР "Фантом" ефективний в умовах сучасної війни. Цей БТР створений для прицільного вогню. У ньому поєднані цифрові технології та сучасний прицільний комплект.

"Фантом" відпрацював переміщення по умовному полю бою, збір оперативної інформації, зайняття позиції для вогню та знищення умовних цілей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 окупантів убиті, понад 20 поранені: росіяни знищують браковану зброю

Можливості машини дозволяють виконувати багато завдань. Вона може доставляти боєкомплекти та вантажі через зони вогню або заміновану територію. Також транспортер може безпечно і швидко евакуйовувати поранених із поля бою.

На "Фантом" установили протитанковий ракетний комплекс. Це дозволяє отримати малопомітний, мобільний та фективний спосіб знищення бронетехніки противника.

Зараз ви читаєте новину «Новий безпілотний "Фантом" показав свої можливості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути