неділя, 26 листопада 2017 10:58

Нові втрати на Донбасі оприлюднив штаб АТО

Нові втрати на Донбасі оприлюднив штаб АТО
Упродовж минулої доби бойовики на Донбасі здійснили 15 обстрілів українських позицій Фото: Trust.UA

Упродовж минулої доби бойовики на Донбасі здійснили 15 обстрілів українських позицій, відтак воїни ЗСУ змушені були 7 разів придушувати вогневу активність окупанта.

На Луганському напрямку із 82-міліметрових мінометів і гранатометів незаконні збройні формування вели вогонь по захисниках Новолуганського, а з гранатометів – біля Новоолександрівки. Зі стрілецької зброї бандити били по оборонцях Станиці Луганської та Кримського. Про це йдеться у звіті прес-центру Штабу АТО.

Щодо Донецького напрямку, то тут російські найманці вели вогонь з мінометів різних калібрів неподалік Павлополя, Невельського та шахти Бутівка, а, застосовуючи піхотне озброєння бойовики порушували перемир'я у передмісті Авдіївки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОРДЛО потрібні не миротворці, а зачистка

"Ще за світлої пори доби протягом декількох годин поблизу Верхньоторецького воїнів обстрілювали ворожі снайперські пари, ворог також застосовував заборонені Мінськом види озброєння. З метою провокаційних звинувачень сил АТО вони також вели вогонь почергово у бік своїх і наших позицій, не цурались застосовувати і важке озброєння. Реакція наших воїнів була миттєвою та адекватною", – підкреслює прес-центр Штабу АТО.

У результаті ворожих обстрілів два українські бійці загинули, ще двох було поранено та ще двоє отримали бойові травми.

У штабі АТО на Донбасі попросили не розголошувати інформацію про події в зоні бойових дій людей, які співпрацюють із ЗСУ.



Зараз ви читаєте новину «Нові втрати на Донбасі оприлюднив штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути