середа, 30 серпня 2017 13:37

"Нинішні часи крутіші за ті, якими у нас заведено захоплюватися" - журналіст написав пронизливий пост про майбутнє України

"Нинішні часи крутіші за ті, якими у нас заведено захоплюватися" - журналіст написав пронизливий пост про майбутнє України
Фото: lb.ua

Нинішньому поколінню українців вперше вдалося отримати шанс на створення повністю незалежної і нової країни. Про це на своїй сторінці в Facebook написав український журналіст Павло Казарін.

"Те, чого нам уже вдалося досягти, - неймовірно і порушує всі закони прагматичного бачення світу. Ми стрибнули у прірву і відскочили від дна. Тепер наше завдання - так швидко махати руками, щоб вилетіти з неї. І ви будете сміятися, але поки що у нас виходить", - впевнений він.

Казарін наголосив, що той період, який Україна переживає зараз, значно кращий і важливіший, ніж всі ті, які раніше увійшли в історію. Адже зараз на кону стоять грандіозні цілі. І незважаючи на те, що методи боротьби за майбутнє країни істотно відрізняються від актуальних кілька десятиліть тому, вони дають більший результат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналіст Павло Казарін розповів про чотири ілюзії України щодо Криму

"Ми вже не збираємо ополчення, не партизанимо, не носимося по посольствах з вимогою визнати нашу країну до вівторка, а то в четвер у Києві знову влада зміниться. Ми воюємо. Ми будуємо країну".

Він також додав, що доки народу не вдається робити це абсолютно якісно і без помилок, але все це можна списати на відсутність досвіду в такій нелегкій справі, як створення цивілізованої країни. Разом з тим, Казарін наголосив, що в будь-якому випадку зараз українці, незважаючи на всі обставини, роблять це краще, ніж попередні покоління.

29 серпня в Україні вшановували пам'ять загиблих на російсько-українській війні - День пам'яті загиблих учасників АТО. Саме цього дня 3 роки тому в іловайському котлі, за офіційними даними, загинули 366 українських воїнів.

Зараз ви читаєте новину «"Нинішні часи крутіші за ті, якими у нас заведено захоплюватися" - журналіст написав пронизливий пост про майбутнє України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути