пʼятниця, 25 лютого 2022 02:10

"Ніхто з вас не повернеться живим" - український захисник з передової звернувся до ворога

"Ніхто з вас не повернеться живим" - український захисник з передової звернувся до ворога
Лейтенант ЗСУ закликав Росію забиратися з української землі й попередив її про наслідки. Фото: скріншот з відео

Старший лейтенант Збройних сил України, командир піхотної роти 56-ї бригади ЗСУ Семен Салатенко звернувся до російських окупантів.

Воїн, стоячи біля своїх бійців, закликав ворога покинути українські землі. Інакше, "вони пізнають лють і гнів" українських захисників. І ніхто з російських загарбників не залишаться в живих.

"У нас немає ні страху, ні паніки. Ми не складемо зброю і не дозволимо жодним тиранам, жодним вбивця диктувати нам власну волю. Ми не віддамо жодного міліметру власної землі. Можливо, це наше остання відео. Я не знаю, був я хорошою людиною чи поганою. Це скаже лише Бог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія почала "неспровокований і невиправданий напад" на український народ– що пише про нас світова преса

Але я знаю: я хороший громадянин і я хороший солдат. Я захист свої країни, її запорука в мирі і щит, і меч під час війни. Хто б ви не були, скільки б вас не було – ідіть суди, і ви пізнаєте наш гнів і нашу лють. Забирайтеся з нашої землі. Ми будемо битися до останнього набою, а коли й вони скінчаться, ми будемо битися голіруч.

Ми будемо битися на землі, на воді і під землею. І в небі. Ніхто з вас не вернеться звідси живим. Ви всі здохнете, а наша країна буде квітуча і вільна. Слава Україні! Героям слава!", - сказав Салатенко.

Воїни ЗСУ, які перебувають на передовій в зоні операції Об'єднаних сил, звернулися до українців. Бійці запевнили, що ситуація на фронті контрольована, а російський ворог зазнає великих втрат.

Також військові виконали популярну серед українців пісню "Батько наш Бандера, Україна - мати".

Зараз ви читаєте новину «"Ніхто з вас не повернеться живим" - український захисник з передової звернувся до ворога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути