пʼятниця, 17 листопада 2017 18:16

"Ні грошей, ні ресурсів" - жінок ЗСУ залишать без нової нижньої білизни

"Ні грошей, ні ресурсів" - жінок ЗСУ залишать без нової нижньої білизни
Фото: Управління розвитку матеріального забезпечення ЗСУ

Розробки нижньої білизни для жінок, які служать у збройних силах, в цьому році не буде. ЇЇ відклали на наступний рік через критику проекту та недостачу ресурсів.

Про це розповів начальник Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗС України полковник Дмитро Марченко, інформує телеканал 112.

За його словами, після презентації проекту, він зазнав критики. "Ми вирішили заморозити цей проект до наступного року. Є набагато важливіші питання, ніж жіноча білизна. Оскільки у нас нема ні грошей, ні ресурсів. Це позиція Управління", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінки після повернення з війни не можуть спати й плакати

28 вересня Міністерство оборони представило проект жіночої білизни для ЗСУ. Розробники презентували топ та труси-шорти у синьому та жовтому кольорах. Білизну було розроблено Управлінням розробки речового майна спільно з українськими підприємствами легкої промисловості.

У Головному управлінні розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ почали проектувати військову білизну для жінок.

Зараз ви читаєте новину «"Ні грошей, ні ресурсів" - жінок ЗСУ залишать без нової нижньої білизни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути