Ексклюзиви
четвер, 04 липня 2019 12:13

"Не сприймайте негативно жителів окупованої території" - Тука

"Не сприймайте  негативно жителів окупованої території" - Тука
На фото КПВВ "Станиця Луганська. Кожен день пенсіонери долають її задля отримання допомоги в Україні. Фото: Громадське

Заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука закликав українців не сприймати негативно жителів окупованої території.

На його думку, цим людям треба допомогти, а не ненавидіти, про це він написав у своєму Facebook.

"Життя привчило уникати ототожнювань. І, коли бачу "вони там всі", "так вони ж всі", - мене це обурює. А ви бачили, що особисто ця бабка волала "путін,пріді"? Чи, може ви чули від того діда промову про "русский мир"? Тож не варто, піддаючись впливу ворожої пропаганди, всіх мазати однією фарбою", - пише він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Уже не криючись": окупованою Макіївкою їздить російський комплекс "Зоопарк-1"

Заступник міністра позитивно сприйняв пропозицію для створення логістичного центру в "сірій зоні" в Станиці Луганській. Мовляв, таким чином люди не будуть страждати та витрачати всі гроші на поїздки.

"Цілком поділяю занепокоєння працівників Нацполіції! За умовами розведення, у де-мілітарізованій зоні не можна з'являтись зі зброєю. А що робити, наприклад, коли надходить повідомлення про насильницький злочин? Як реагувати? Вирушати без зброї", - говорить Георгій Тука.

6 червня Збройні сили України та бойовики відвели позиції від лінії зіткнення на околиці селища Станиця Луганська на Луганщині. Відстань між сторонами тепер — 2 км.

Позиції розташовані по обидва боки Сіверського Донця. Напівзруйнований міст через цю річку — єдиний шлях, яким люди дістаються до контрольного пункту в'їзду–виїзду "Станиця Луганська".

Зараз ви читаєте новину «"Не сприймайте негативно жителів окупованої території" - Тука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути