Ексклюзиви
неділя, 09 квітня 2017 14:50

Не хочуть воювати: ватажок бойовиків жаліється на низький патріотизм у своїх лавах

Не хочуть воювати: ватажок бойовиків жаліється на низький патріотизм у своїх лавах
Жителі окупованих теритоірй не хочуть йти у армію бойовиків. ФОТО: Еспресо.TV

У так званій армії ДНР не вистачає бійців. Люди на окупованих територіях не хочуть воювати. Про це написав один з ватажків бойовиків Олександра Ходаковський у Facebook.

Так прокоментував нещодавню заяву Олександра Захарченка про створення армії резервістів.

"У регулярних частинах збільшилася кількість рапортів на звільнення. І ще: ви думаєте, батьківщина зараз не кличе? Вона просто волає! Людей не вистачає на передовій, покалічених не звільняють, поки заміна не прийде - а заміни немає. Навіщо кожен день сидіти мовчки в окопах під градом снарядів зі своїм невидимим нікому патріотизмом. В цей час можна зробити набагато більше під чуйним оком квадрокоптера зверху і безлічі розтрубів відеокамер на землі? Дешево й сердито. Але мене, як практика, цікавить питання: а скільки реально з цього числа бюджетників і студентів, добровільно-примусово запрошених для участі в масовці, готове буде за покликом батьківщини взяти в руки зброю?

У нас був час для системної та планової роботи в напрямку мобілізаційної готовності. Тих, хто здатний на цю роботу - прибрали або усунули. Здібні люди в нашій атмосфері не вітаються", - написав

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці АТО відбили 5-годинний обстріл і мінометну атаку

Укрaїнcькi cилoвики мають бути гoтoвими дo пoвернення oкупoвaних теритoрiй Дoнбacу. Прo це пiд час вiзиту до Сіверськодонецька зaявив мiнicтр внутрiшнiх cпрaв Aрcен Aвaкoв.
"Близькo 70 відсотків жителів oкупoвaних теритoрiй Дoнбacу хoтiли б пoвернутиcя пiд кoнтрoль Укрaїни, незвaжaючи нa пocтiйну прoпaгaнду рociйcьких зacoбiв мacoвoї iнфoрмaцiї", - сказав Aвaкoв.

Зараз ви читаєте новину «Не хочуть воювати: ватажок бойовиків жаліється на низький патріотизм у своїх лавах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути