понеділок, 12 листопада 2018 19:29

Назвали нового наглядача від Росії у ДНР

Назвали нового наглядача від Росії у ДНР
У бойовиків назвали нового наглядача за окупованими районами. Фото: "Народна Правда"

Після псевдовиборів на окупованій частині Донецької області реальна влада перейде до рук так званого прем'єр-міністр ДНР Олександра Ананченка.

Його призначив ватажок ДНР Денис Пушилін, повідомляють ЗМІ бойовиків.

"Всі імпортні та експортні поставки будуть одноосібно здійснювати компанією Внешторгсервіс, зареєстрованою в Південній Осетії. При Захарченку "Внешторгсервіс" курував поставки по лінії металургійної продукції, а вугіллям займався контрольований "Ташкентом" торговий дім "Вугілля Донбасу". Тепер фінансові потоки регіону цілком підуть під "Внешторсервіс". Пушилін при цьому нічим керувати не буде. Реальну владу і контроль над фінансами отримає прем'єр-міністр ДНР Олександр Ананченко, призначений самим Пушиліним за вказівкою кураторів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін проголосував за тебе: ССО потролили "вибори" на окупованих територіях

Ананченко працював в одній з великих російських корпорацій з інтересами в Сибіру і офісом в Москві, яка займається видобутком природних ресурсів.

Користувачі соціальних мереж відреагували на "вибори", організовані 11 листопада Росією на окупованих територіях Донбасу. Бойовики влаштовували розпродажу дешевих продуктів та інших товарів, аби збільшити явку.

Зараз ви читаєте новину «Назвали нового наглядача від Росії у ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути