неділя, 16 червня 2013 04:25

Нардеп Лук'янов відпочив у компанії красунь "Міс Донбас OPEN 2013"
18

Фото: Фото: Тетяна Заровна

У Донецьку пройшов фінал XIX всеукраїнського конкурсу краси "Міс Донбас OPEN 2013". Перемогла "Міс Металіст" - 19-річна Дар'я Триноженко, яку два роки тому визнали найпривабливішою вболівальницею харківської футбольної команди.

Першою віце-міс стала 23-річна Катерина Пастушенко з Донецька, яка дебютувала на конкурсі краси.

А другою віце-міс - Ольга Стороженко з Вінниці, яка має титул "Перлина Чорного моря 2012" і не раз перемагала на конкурсах краси в своєму місті.

Родзинкою нинішнього року став конкурс-співбесіда, в якому брали участь не всі, а лише 8 найкрасивіших, на думку журі. Це випробування мало продемонструвати публіці дотепність і харизму учасниць. Але тільки три дівчини змогли відповісти на поставлене запитання без заїкання і таким чином, щоб не викликати сміх у глядачів.

Переможниця вигідно відрізнялася від багатьох учасниць конкурсу відсутністю "тюнінга". Параметри свіжообраної "Міс Донбас" - зріст 169 см, талія 64 см, стегна 93 і груди 94, карі очі, темно-русяве волосся. За словами Дар'ї, її зовнішність — стовідсотково натуральна, вона навіть не фарбує волосся.

Даша вивчає прикладну математику в Національному аерокосмічному університеті (ХАІ) і багато років займається латиноамериканськими танцями. А ще майбутній математик виявилася дівчиною, що не вміє обманювати. На запитання: "А чи всі учасниці конкурсу були в рівних умовах — не застосовували ботокс та інші хитрощі" Дар'я відповіла: "Ну, як вам сказати... Якщо і ненатуральне, то... Головне, щоб було красиво".

Дівчина стверджує, що не любить красивих чоловіків і майже не розважається.

"Як каже моя мама, "гарний чоловік — не мій чоловік", - сказала Даша. - Я дуже рідко виходжу кудись погуляти, у мене багато тренувань і тому немає хлопця. Я тренуюся, танцюю. Завдяки цьому мої параметри завжди в одній порі. На конкурсах такого масштабу, як "Міс Донбас Опен", раніше не брала участь, адже я не така висока, як потрібно на більшості конкурсів".

За словами Дар'ї Триноженко, її мама - інженер, а тато - будівельник.

В якості призу студентці дістався маленький бюджетний червоний "Хюндай". Нещодавно вона отримала водійські права, але зізналася, що керувати машиною поки що не дуже вміє.

В якості VIP-гостя на шоу був присутній завсідник конкурсу — народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов. Торік кампанію Лук'янову склав колега Валерій Коновалюк. Тоді, до речі, виграла теж харків'янка і теж шанувальниця бальних танців — Христина Опаріна.

Після закінчення церемонії нагородження всі гості і конкурсантки вирушили на афтепаті в нічний клуб Shakhtar Plaza.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп Лук'янов відпочив у компанії красунь "Міс Донбас OPEN 2013"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути