Ексклюзиви
пʼятниця, 31 травня 2013 16:45

Українські блондинки розставляли ноги і показували тіла
44

Фото: Фото: Ольга Каменєва

В четвер в столичному концерт-холі "Фрідом" вибирали володарку титулу "Міс Блонд-2013" . Нею стала Ольга Клименко із Житомира.

Серед журі конкурсу були акторка Ольга Сумська, співачка Камалія, продюсер Володимир Бебешко та ін. Сама вечірка почалася із запізненням на цілу годину.

В першому турі на сцену вийшли 20 блондинок в образі янголів. Після того було дефіле в купальниках та у вечірніх сукнях. Інтелектуального конкурсу, як це буває на всіх конкурсах, не було. Журі вирішило оцінювати красу дівчат, модельну ходу та артистизм.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Королевою краси-2013 стала дівчина з Харкова

"В мене особисто ніколи не було прикрих історій пов'язаних з кольором мого волосся. Я поважна артистка", - каже Сумська перед початком вечірки.

"Мій колір волосся навпаки тільки допомагає мені в житті. І не тільки він, а й довгі ноги, красиве обличчя від мами і татка, а також моя команда і віра мого чоловіка в мене. Ніколи я не чула слів у мій бік типу "тупа блондинка". Я і машиною керую, і скутером, і на роликах катаюся, і на велосипеді. Тому всі анекдоти про блондинок - це тільки міф. Принаймні не про мене", - запевнила співачка Наталя Валевська.

Телеведуча Ольга Фреймут, якої не було на вечірці, також не визнає, що колір волосся може впливати на інтелект.

"Я навіть не хочу про це говорити. Щось таке придумали. Ці історії не про мене", - відрізала телеведуча.

Зараз ви читаєте новину «Українські блондинки розставляли ноги і показували тіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути