пʼятниця, 19 квітня 2019 14:50

Найманка окупантів добровільно здалась поліції

Найманка окупантів добровільно здалась поліції
Фото: з відкритих джерел

До оперативно-пошукового відділу поліції Бахмута на Донеччині звернулася 32-річна мати 4 дітей, яка працювала у терористів кухарем і чергувала на КПП, а зараз виїхала на підконтрольну Україні територію.

Слідчі перевіряють діяльність жінки у лавах бойовиків, повідомляє поліція Донецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти обстрілюють житлові райони та школи

"2015-го вдень вона працювала кухаркою, а вночі — несла службу на КПП в адміністративній будівлі 3 мотострілкової бригади в місті Єнакієве", - йдеться у повідомленні.

Роботу кухарки жінці запропонував співмешканець, який уже служив у лавах бойовиків. 2016-го вона залишила службу, попри те, що інших варіантів працевлаштування не мала.

Через знайомих колишня найманка дізналася про надану державою можливість звільнитися від відповідальності, добровільно здавшись правоохоронцям, і залишила окуповану територію.

Після того, як слідчі переконаються, що жінка не скоювала тяжких злочинів проти мирного населення, вона може бути звільнена від покарання за ч. 6 ст. 260 Кримінального кодексу України, повідомляють у поліції.

6 год. тривала скайп-конференція ТКГ і групи з безпеки, на якій обговорювали ініціативу великоднього перемир'я. Переговори завершилися безрезультатно. РФ відмовилася оголосити перемир'я на свято, відмовилася взяти відповідальність за дотримання тиші на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Найманка окупантів добровільно здалась поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути