вівторок, 20 жовтня 2020 17:23

Над Києвом рупор Кремля літає на гвинтокрилі Медведчука

Над Києвом рупор Кремля літає на гвинтокрилі Медведчука
Пропагандист публікує краєвиди на своїй сторінці в instagram. Фото: b.korchevnikov

В Україну пустили російського пропагандиста "Росії-1" Бориса Корчевнікова.

Рупор Кремля літає на гелікоптері кума президента Росії Володимира Путіна, Віктора Медведчука, пише активіст Сергій Стерненко у своєму Telegram.

Борис Корчевніков брав інтерв'ю в окупанта, ватажка російських бойовиків Мотороли. Підтримував ведення агресивної, кровопролитної війни проти України. Окрім цього, пропагандист неодноразово відвідував окупований Крим, де знімав свої передачі.

"Корчевніков вже бував у Києві минулого року. Після того я звертався до СБУ та Державної прикордонної служби України з вимогою заборонити йому в'їзд в Україну. Але служби не відреагували. Також я через суд змусив СБУ відкрити і кримінальне провадження проти Корчевнікова. Але СБУ дуже швидко провадження закрила із формулюванням "нема складу злочину"", – повідомив Стерненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запровадження вільної економічної зони зніме з Росії відповідальність за війну

Російський пропагандист літає над Києвом на гвинтокрилі кума президента РФ, проросійського депутата Віктора Медведчука.

"Очевидно, що такого рівня пропагандист не міг би до нас потрапити та отримати зелене світло без сприяння найвищих посадових осіб України. Тож маємо дякувати Баканову та Зеленському", – обурився Стерненко.

Міністерство культури та інформаційної політики рекомендує читати книгу історика Вахтанга Кіпіані про поета, дисидента Василя Стуса, у якій згадується нардеп з ОПЗЖ Віктор Медведчук. Повідомлення з'явилося на сторінці Facebook міністра Олександра Ткаченка.

Зараз ви читаєте новину «Над Києвом рупор Кремля літає на гвинтокрилі Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути