середа, 08 лютого 2017 09:13

На всіх напрямках лупить артилерія: лави ЗСУ порідшали

На всіх напрямках лупить артилерія: лави ЗСУ порідшали
Фото: ukrinform.ua

За минулу добу бойовики 89 разів відкривали вогонь. Поранені шість українських бійців.

Про це повідомив речник штабу АТО Леонід Матюхін.

"Не варто було очікувати, що в Авдіївці настане затишшя. Обстрілювали її і вчора, і вночі. Щоправда, із гранатометів, великокаліберних кулеметів. Важкого озброєння там не було", - сказав Матюхін.

За його словами, окупанти застосовували важке озброєння на інших напрямках.

Зокрема, на донецькому напрямку зі 152- та 122-міліметрової артилерії обстрілювали Луганське. З мінометів різних калібрів, гранатометів і стрілецької зброї - Авдіївку, Опитне, Троїцьке, Кам'янку, Піски, Південне, Луганське, Невельське, Зайцеве, Верхньоторецьке, Новгородське. Поблизу Авдіївки по наших позиціях вогонь вів танк. По Луганському та Верхньоторецькому – БМП.

На маріупольському напрямку з артилерії і мінометів противник обстрілював Талаківку, Мар'їнку, Чермалик і Гнутове. З мінометів загарбники били по Новотроїцькому, а з гранатометів і стрілецької зброї по Водяному, Павлополю, Лебединському, Широкиному та Березовому. По Павлополю гатив БТР противника. По Мар'їнці стріляв снайпер.

На луганському напрямку терористи обстрілювали наші позиції біля Кримського зі 122-міліметрової артилерії. Із мінометів – Троїцьке, Кримське, Попасну, Новозванівку, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї – Новозванівку і Новоолександрівку. По Новотошківському бив БМП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ повідомили про смерть бойовика Ґіві

У РНБО передали, що російські кадровики готують провокації і наступ на окупованій Донеччині.
Зараз ви читаєте новину «На всіх напрямках лупить артилерія: лави ЗСУ порідшали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути