вівторок, 07 лютого 2017 17:15

В РНБО попередили про нову небезпеку на Донбасі

В РНБО попередили про нову небезпеку на Донбасі

Російські кадровики готують серйозні провокації та наступ на окупованій Донеччині.

Про це повідомила прес-служба РНБО.

"Через неконтрольовану частину українсько-російського кордону з території РФ завозиться велика кількість військової техніки, танків, реактивних систем залпового вогню тощо", – зазначив секретар РНБО Олександр Турчинов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель Донбасу розповів, чого бояться бойовики

Турчинов розповів, що за останні три доби з Росії на Донбас перекинули танки, бронемашини, установки залпового вогню "Град" та "Піон". Підкріплення йде російським кадровикам та місцевим бойовикам, які воюють з українськими військовиками на лінії розмежування. Секретар РНБО зазначив, що це ознака готовності Росії до подальшого розгортання конфлікту.

Боєць АТО Юрій Колєсніков розповів, що Росія готує сили для вирішального удару. "Спробують створити ще пару котлів типу дебальцевського або ілловайського, але навряд у них це вийде. Вони по максимуму утилізують ополчення, намагатимуться вичистити "м'ясо" і залишити нам територію з безрукими і безногими ополченцями", - сказав атошник.
Зараз ви читаєте новину «В РНБО попередили про нову небезпеку на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути