понеділок, 31 грудня 2018 16:53

На відео показали знищення укріплення окупантів на Донбасі

На відео показали знищення укріплення окупантів на Донбасі
На Донбасі розбомбили ДОТ окупантів. Фото: "Цензор"

Опублікували відео знищення укріплення найманців РФ на Донбасі.

Українські вояки розгромили ДОТ за допомогою великокаліберного кулемета КПВТ на станках "Арморум Солюшинз", розповів конструктор кулеметних станків, інженер-конструктор компанії Арморум Солюшинз, учасник АТО Іван Савельєв.

У ході обговорення характеристик і застосування станків до кулеметів ДШКМ-ТК і КПВТ він оприлюднив відео знищення доту найманців РФ на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ помстились за обстріл мирних мешканців: 3 бойовиків загинуло, ще 5 поранені

"У нас є ось такі відео, зняті на мобільник з екрану монітора волонтерської системи спостереження. Там не дуже добре видно - зате прекрасно чутно, що таке справжня бойова робота. Оскільки відео знято на реальних позиціях лінії зіткнення, то дистанцію ми позначимо приблизно – понад два кілометри. Це складно приховати - видно швидкість трасерів, що приходять у ціль. Так ось, в завдання розрахунків станкових кулеметів (а саме КПВТ на станках нашого виробництва) входило не теоретичне влучання кудись у район цілі, а саме влучання в амбразуру ДОТу і ураження особового складу супротивника, що входить до його гарнізону. Хлопці спокійно дочекалися цю групу клоунів, дали їм зайняти ДОТ. І вбили. І правильно зробили", - розповів Савельєв.

Техніку російських окупантів на Світлодарській дузі знищила бойова група К-2, помстившись за пораненого побратима.

Зараз ви читаєте новину «На відео показали знищення укріплення окупантів на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути