середа, 11 березня 2020 08:01

На передовій загострилася ситуація. Є загиблі і поранені

На передовій загострилася ситуація. Є загиблі і поранені
Російські окупанти обстріляли учора військову вантажівку одного з підрозділів ООС біля Пісків Фото: День - Газета "День

10 березня російські найманці 17 разів порушили режим припинення вогню. Обстріляли наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями видів зброї. Працювала снайперська пара.

8 разів обстріляли в районі відповідальності угруповання "Схід": біля Пісків, неподалік Новоселівки Другої, поруч з Авдіївкою; поблизу Василівки, в районі Павлополя, біля Широкиного. 9 разів противник обстріляв наші позиції у районі угруповання "Північ": 2 рази поблизу Оріхового, неподалік Хутора Вільного, поруч з Луганським, близько Миронівського, поряд з Новолуганським та Залізним, у районі Новгородського. На ворожі обстріли наші підрозділи прицільними вогневими ударами давали адекватну відповідь, повідомляють у штабі ООС.

Ще 10 березня противник 3-чі відкривав провокаційні обстріли з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї у районі ділянки розведення №3 Богданівка – Петрівське. Наші підрозділи дотримувались режиму тиші у відповідь.

Російські окупанти обстріляли учора військову вантажівку одного з підрозділів ООС біля Пісків. Український захисник, що був у автівці, загинув на місці. Згодом ще один військовослужбовець помер від отриманих поранень. 7-ох поранили в різного ступеня важкості, одного військогового госпіталізували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посічені очі та тіла: у лікарні Мечникова рятують важкопоранених бійців із передової

Загалом за минулу добу 3 військовослужбовці загинули, 8 отримали поранення, один отримав бойове травмування.

8 березня збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу 4-х населених пунктів. Один військовий загинув, ще 6 отримали поранення, повідомили у штабі ООС.

Зараз ви читаєте новину «На передовій загострилася ситуація. Є загиблі і поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути