понеділок, 09 березня 2020 09:00

Повідомили погані новини з Донбасу

Повідомили погані новини з Донбасу
8 березня збройні формування РФ 6 разів порушили режим припинення вогню. Фото: Депо

8 березня збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню.

Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу 4-х населених пунктів. Один військовий загинув, ще 6 отримали поранення, повідомили у штабі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Там пострілюють. На жаль, гинуть. Буває - Зеленський про війну на Донбасі

"Російські окупанти з протитанкового ракетного комплексу обстріляли вантажний автомобіль одного з підрозділів Об'єднаних сил, який рухався до позицій українських військовослужбовців. Один воїн загинув, ще двоє отримали поранення та один – бойове ураження. Крім того, під час ворожих обстрілів українських позицій три наших захисники отримали поранення. Підрозділи Об'єднаних сил прицільними вогнем дали адекватну відповідь противнику. Втрати ворога уточнюються", - сказано в повідомленні.

Із початком цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат немає.

На Донбасі внаслідок пожежі, яку спричинили обстріли бойовиків, постраждав український опорний пункт. Як зазначається, вороги відкрили вогонь по підрозділах Об'єднаних сил з великокаліберних кулеметів із застосуванням трасуючих і бронебійно-запальних боєприпасів, які спричинили загоряння сухої трави.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили погані новини з Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути