Ексклюзиви
середа, 07 червня 2017 17:34

На Луганщині загострились бойові дії

На Луганщині загострились бойові дії
На Луганщині загострились бойові дії Фото: Час Пик

7 червня о шостій ранку бойовики розпочали обстріл позицій українських військових у районі села Жолобок Попаснянського району на Луганщині. Бій триває. Використовують кулемети, гранатомети та артилерію 152-міліметрового калібру. Семеро військових поранені, один - загинув.

"Незважаючи на суттєву активність ворога з напрямку селища Фрунзе, захисники Кримського на провокації не піддаються. Вогонь у відповідь не відкривають та продовжують утримувати позиції вздовж лінії розмежування та готові до швидких змін обстановки.

Ворог активно застосовує для коригування вогню артилерії безпілотні літальні апарати. Один з них сьогодні українські військові збили.

За словами виконуючого обов'язки голови цивільно-військової адміністрації селища Новотошківське та села Жолобок Попаснянського району Дмитра Кондратьєва, в результаті обстрілів у селищі Новотошківське пошкоджений водогін. Осколками посічені цивільні будинки, розглядають питання евакуації дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи напали на блокпост прикордонників

Бойовики активно накопичують резерви і готуються до наступу. Зросла активність диверсійно-розвідувальних груп ворога. Терористи зумисне підривають приватні помешкання місцевих, аби згодом звинуватити сили АТО у порушенні досягнутих у Мінську домовленостей. За інформацією, у цих воєнних злочинах проти людяності задіяні пропагандистські канали, які фіксують такі руйнації заради створення своїх чергових "фейкових" новин", - повідомляє штаб АТО.

Командир 46-го окремого батальйону спецназу Збройних сил "Донбас-Україна" В'ячеслав Власенко опублікував відео бою на Світлодарській дузі. В результаті обстрілу знищили опорний пункт бойовиків.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині загострились бойові дії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути