Ексклюзиви
четвер, 16 серпня 2018 16:37

На Донбасі знову чути російські "Гради": до чого готуватися

На Донбасі знову чути російські "Гради": до чого готуватися
Російські найманці обстріляли ЗСУ з "Градів": так Кремль хоче примусити всіх грати на своїх умовах. Фото: УНІАН

Проросійські бойовики обстріляли українських військових біля Дебальцевого на догоду Росії, яка прагне примусити Захід і Україну виконувати Мінські угоди на кремлівських умовах.

Таку думку висловив генерал-лейтенант, ветеран зовнішньої розвідки Василь Богдан в ефірі ObozTV.

"Все робиться для того, щоб на тлі посилення санкцій відносно РФ і виникнення серйозних проблем у самій Росії і у Путіна, вжити заходів, які хоч якимось чином спонукали б і Захід, і Україну до невигідних для України, сумнівних, компромісних рішень у контексті виконання тих самих Мінських домовленостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загострення під Кримським: повідомили подробиці

На широкомасштабні провокації та акції Путін і напередодні свята Незалежності, і напередодні та під час виборів президента і парламенту не зважиться. ЗСУ нарощують свої потужності всупереч будь-яким спробам РФ. Є всі підстави говорити про те, що незважаючи ні на які наміри, ні на які провокації, які зараз намагається здійснити Росія, все ж таки Україна здатна це витримати", - сказав генерал.

Українське військо готове дати відповідь на повномасштабну агресію Росії у випадку необхідності. Про це заявив начальник Генштабу Збройних сил Віктор Муженко.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі знову чути російські "Гради": до чого готуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути