Ексклюзиви
понеділок, 20 березня 2017 09:27

На Донбасі зменшилась кількість обстрілів

На Донбасі зменшилась кількість обстрілів
За добу зафіксували 50 випадків відкриття вогню. Фото: Reuters

У районі проведення АТО ситуація стабілізувалась, кількість обстрілів позицій український військових зменшилась.

Про це повідомляють у штабі.

За добу зафіксували 50 випадків відкриття вогню.

26 обстрілів було на маріупольському напрямку, де по позиціях у районі Водяного протягом дня російські окупанти вели вогонь з кулеметів великого калібру, гранатометів, зенітної установки, а близько 18:00 двічі долучили ще і артилерію 122-міліметрового калібру.

Поряд з Павлополем, Широкиним та Гнутовим обстріли вели з великокаліберних кулеметів, Лебединським - з гранатометів, а поблизу Мар'їнки та Красногорівки - з мінометів.

На донецькому напрямку по позиціях біля Авдіївки ворог вів вогонь з гранатометів та кулеметів, а близько 15:00 здійснив обстріл з танку.

Неподалік Невельського ворог обстріляв укріплення ЗСУ з мінометів 120-міліметрового калібру, а в районі Зайцевого, Луганського та Кам'янки - з гранатометів різних систем та кулеметів.

На луганському напрямку неподалік Новозванівки російські найманці двічі обстріляли позиції з мінометів 120-міліметрового калібру. Неподалік Станиці Луганської та Новоолександрівки вели вогонь з гранатометів різних систем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Намагається ворушити ногою, а її нема - як перукарка з пораненими бійцями працює

У вихідні дні бойовики відновили обстріли старої частини Авдіївки та влучали у житлові будинки. Снаряди бойовиків пошкодили два приватні будинки.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі зменшилась кількість обстрілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути