вівторок, 14 вересня 2021 12:04

На Донбасі загинув 24-річний Дем'ян Данилів

На Донбасі загинув 24-річний Дем'ян Данилів
На Донбасі бойовики вбили українського воїна 24-річного Дем'яна Даниліва. Фото: Віталій Носач, "РБК-Україна"

У понеділок, 13 вересня, під час ворожого обстрілу на Донбасі загинув військовий зі Львівщини Дем'ян Данилів. Він був командиром механізованого відділення Збройних сил України.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

"Старший солдат Дем'ян Данилів у Новоайдарському районі Луганської області зазнав кульового поранення, несумісного із життям", - ідеться в повідомленні.

За місяць до загибелі воїн відсвяткував 24-й день народження. Народився 12 серпня 1997 року в селі Рудники Стрийського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти вбили воїна ЗСУ - на Донбасі серйозне загострення

11 вересня на Донбасі від ворожого вогню загинув старший солдат Олексій Куленко із 57-ї окремої мотопіхотної бригади й розвідник 74-го розвідувального батальйону Денис Герман. Дев'ятеро зазнали поранень, ще один - бойове травмування.

12 вересня загинув морський піхотинець Артур Голуб. Мав поранення, несумісні з життям.

Цьогоріч у серпні на Донбасі загинули дев'ять українських бійців - найбільше за останні два роки, коли оголосили всеосяжне перемир'я в зоні Операції об'єднаних сил. Поранені 28 бійців.

Проросійські бойовики жодного дня не припиняли стріляти. Кілька разів починали вогонь на тилові позиції українських військ. Найбільший обстріл стався 28 серпня. Тоді артилерією вдарили в привокзальний район в Авдіївці на Донеччині. Частково згоріла база батальйону, яка там розташовувалася.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загинув 24-річний Дем'ян Данилів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути