четвер, 15 липня 2021 21:15

На Донбасі загинув 19-річний Олександр Юрков

На Донбасі загинув 19-річний Олександр Юрков
На Донбасі загинув навідник танкового взводу Олександр Юрков. Фото: Софіївський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки Дніпропетровської області

14 липня в зоні ООС загинув 19-річний навідник танкового взводу Олександр Юрков.

У Facebook про це повідомив Софіївський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки Дніпропетровської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики гатять з артилерії по цивільних, у ЗСУ втрати

"З сумом повідомляємо про те, що 14 липня 2021 року в районі проведення Операції об'єднаних сил загинув навідник танкового взводу танкової роти танкового батальйону військової частини А1302 солдат Юрков Олександр Олександрович, 2002 року народження, мешканець села Криничувате Софіївського району", - йдеться в повідомленні.

14 липня збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Знову маємо поранених. Постраждали двоє воїнів. Зараз вони в лікарні. Стан одного - задовільний, іншого - середньої тяжкості. Вчора окупанти гатили з мінометів 82-го, 120-го калібрів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, артилерії калібру 122 мм, автоматичних станкових, ручних протитанкових і підствольних гранатометів, повідомляють в ООС.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загинув 19-річний Олександр Юрков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути