пʼятниця, 10 квітня 2020 16:12

На Донбасі зафіксували майже 9 тис. обстрілів

На Донбасі зафіксували майже 9 тис. обстрілів
На Донбасі зафіксували майже 9 тис. обстрілів. Фото: Facebook/OSCE SMM

З 23 березня по 5 квітня Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ зафіксувала близько 8 тис. 700 порушень режиму припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляється у звіті місії від 10 квітня 2020 р.

"У період із 23 березня до 5 квітня СММ зафіксувала близько 8,7 тис. порушень режиму припинення вогню, зокрема приблизно 2,7 тис. вибухів. Кількість порушень режиму припинення вогню та вибухів знизилася на 23% та 50% порівняно з попереднім двотижневим періодом", – уточнюється у звіті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі поранили бійця: він у важкому стані

Місія підтвердила інформацію про 3 жертви серед цивільного населення: один загиблий і 2 поранених. Від початку року на Донбасі 4 цивільних загинули, 24 поранено.

КПВВ і відповідні блокпости збройних формувань було закрито для пропуску, але цивільні особи намагалися перетнути лінію зіткнення в обох напрямках.

У березні 2020 року зафіксовано 19 цивільних жертв збройного конфлікту на Донбасі, серед них двоє загиблих і 17 поранених.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі зафіксували майже 9 тис. обстрілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути