неділя, 08 квітня 2018 23:30

На Донбасі в Великдень поранено 4 бійця

На Донбасі в Великдень поранено 4 бійця
На Великдень не було перемир'я. Фото: Zik

8 квітня на Донбасі в результаті обстрілу з боку бойовиків поранення отримали чотири бійці Збройних сил України.

"У першу половину доби Великодня режим повного припинення вогню бойовиками російсько-окупаційних військ не виконувався. Зафіксовано 12 обстрілів українських позицій", - йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

Стрілянина велася, за даними штабу, на донецькому і луганському напрямках. Зокрема, з гранатометів стріляли по позиціях ЗСУ біля Водяного, Лебединського, Широкино (Донецька область), Кримського та Валуйського (Луганська область). Снайперський вогонь зафіксований в районі Світлодарська. Поблизу Авдіївки стріляли зі стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін боїться і шукає вихід по Донбасу - російський опозиціонер

Збройний конфлікт на сході України почався в квітні 2014 року. Бойові дії ведуться між ЗСУ та проросійськими бойовиками, які контролюють частину Донецької і Луганської областей.

Сторони вже кілька разів оголошували режим припинення вогню, але жодного разу не вдалося домогтися його тривалого дотримання.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі в Великдень поранено 4 бійця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути