четвер, 01 грудня 2016 17:34

На Донбасі присвятили кіборгам мурал

У прифронтовій Авдіївці на Донеччині художник із Берліна Ілля Ривкін створив на фасаді багатоповерхівки по вул. Гагаріна мурал, присвячений кіборгам.

Про це повідомляє місцевий телеканал "До тебе".

На стіні будинку художник зобразив двох кіборгів. В основу зображення увійшли дитячі малюнки.

"Один кіборг – вояк, захисник донецького аеропорту, який зупиняє тут війну. Інший поряд із ним – мирний кіборг, який працює у місті на підприємстві, відбудовує Україну. Тому тут багато синьо-жовтих кольорів. І є чорний – уособлення вугілля Донеччини і коксу Авдіївки. Це малюнки дітей, я допоміг їх нанести на будинку. Діти талановиті, тільки дорослим треба це побачити", – розповів Ривкін.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Маріуполі з'явився мурал із бійцем "Азову"

На Донбас прибули художники-муралісти для реализації мистецького проекту, метою якого є піднесення духу єдності у східних регіонах країни. Зокрема, в рамках проекту австралійський художник в Авдіївці оздобив будинок, розміщений поблизу лінії фронту, портретом місцевої вчительки.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі присвятили кіборгам мурал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути