середа, 27 лютого 2019 20:50

На Донбасі працював ворожий снайпер, є поранений

На Донбасі працював ворожий снайпер, є поранений
На Донбасі бойовики 7 разів відкривали вогонь. Фото: Аrmeniasputnik

На Донбасі впродовж дня бойовики сім разів обстріляли позиції українських військових.

Терористи чотири рази застосували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Також зафіксовано роботу снайпера. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти чотири рази відкривали вогонь по наших опорних пунктах: з мінометів калібру 120 мм та двічі з ручних протитанкових гранатометів – у районі населеного пункту Водяне; з мінометів калібру 82 мм та протитанкових ракетних комплексів – біля населеного пункту Чермалик; зі стрілецької та снайперської зброї – поблизу села Гнутове.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник тричі обстріляв наші позиції: двічі – з артилерійських систем калібру 122 мм та протитанкових ракетних комплексів, і у подальшому – з мінометів калібру 82 мм – у районі населеного пункту Кримське; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - поблизу населеного пункту Новолуганське", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські пропагандисти знову осоромилися з недолугою брехнею

В результаті обстрілів один український військовий був поранений.

Всіх сепаратистів з-поміж місцевих жителів Донецької та Луганської областей перевели в структури приватних військових компаній. Жителів так званої ДНР майже не приймають до Збройних сил Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі працював ворожий снайпер, є поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути