середа, 27 лютого 2019 17:24

Російські пропагандисти знову осоромилися з недолугою брехнею

Російські пропагандисти знову осоромилися з недолугою брехнею
Міну, яка знищила автомобіль заклали росіяни. Фото NecroMancer

Як повідомляють в ООС росіяни самостійно заклали протитанкову міну.

Мікроавтобус HYUNDAI (д/н Н6048ІІ), який підірвався на міні 23 лютого рухався убік тимчасово окупованої території, пишуть в прес-службі ООС.

О 12.15 дня автомобіль перетнув КПВВ ˮНовотроїцькеˮ, яке знаходиться на підконтрольній українському уряду території та рухався на захоплену бойовиками територію Донецької області.

О 12:30 він виїхав на розподільчу смугу траси Н-20, де за 200 м до КПВВ "Оленівка" натрапив на міну. При цьому так званий речник російських окупантів Данило Безсонов визнав на цій території наявність замінованих ділянок та позначок "СТОП МИНЫ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відкинуло на 5 метрів" - чоловік, який вижив під час вибуху, розповів подробиці

Російські пропагандисти звинуватили у підриві ВСУ, але місце події знаходиться на відстані близько 200 метрів від блокпоста ЗФ РФ.Він добре проглядається, тобто не помітити закладену міну з цієї позиції неможливо.

На підконтрольному бойовикам КПВВ "Оленівка" вранці 25 лютого сталася надзвичайна подія - автомобіль з пасажирами наїхав на протитанкову міну. Вибухом легкову машину розірвало на шматки, а водій та пасажирка похилого віку загинули на місці.

Зараз ви читаєте новину «Російські пропагандисти знову осоромилися з недолугою брехнею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути