неділя, 12 серпня 2018 09:31

На Донбасі поранено українського бійця

На Донбасі поранено українського бійця
Російський окупант продовжує обстрілювати українські позиції на Донбасі. Фото: Reuters

Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції українських військових на Донбасі. Один український воїн отримав поранення.

Про це повідомляють у штабі операції Об'єднаних сил.

Минулої доби противник 34 рази відкривав вогонь, у тому числі 4 рази із важкого озброєння. Ситуація в районі залишається цілком контрольованою.

Ворог вів прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а на окремих напрямках із озброєння БМП та протитанковими керованими ракетами.

Обстріли здійснювалися по захисниках Кримського, Новотошківського, Новозванівки, Новоолександрівки, Світлодарська, Новгородського, Новотроїцького, Красногорівки, Новомихайлівки, Богданівки, Гранітного, Чермалика, Гнутового, Лебединського, Павлополя, Водяного та Широкиного.

Також противник обстріляв із мінометів калібром 82 мм українські позиції біля Лебединського, із ствольної артилерії калібром 122 мм – захисників Гнутового та Кримського.

За даними розвідки одного окупанта знищено, двоє дістали поранення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбас заїхали російські вантажівки: показали відео

Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Від літа того ж року збройні сили РФ беруть безпосередню участь у бойових діях проти ЗСУ на Донбасі.

Через російську агресію на Донбасі загинули понад 10 тис. людей.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі поранено українського бійця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути