субота, 11 серпня 2018 13:20

На Донбас заїхали російські вантажівки: показали відео

На Донбас заїхали російські вантажівки: показали відео
Колону вантажівок зняли на безпілотник. Фото: iPress.ua

У мережі опублікували відео, на якому показали, як на окупований Донбас заїхала колона військових вантажівок російських найманців.

Вантажівки зафіксував безпілотник спостережної місії ОБСЄ.

Техніка рухалась через українсько-російський кордон в об'їзд пропускних пунктів, а дорогою кілька разів зупинялася поряд з блокпостами бойовиків.

Вісім вантажівок виїхали з території України через село Манич на непідконтрольній території Донеччини. Натомість в Україну заїхала інша колона з 8 позашляховиків УАЗ, шести КамаЗів та вантажівки з кузовом. Вони проїхали повз перший конвой та зупинилися біля окупованого села Хрустальне на Луганщині.

Безпілотник ОБСЄ зафіксував колони вантажівок бойовиків, які вночі в'їжджали в Україну і виїжджали з неї по грунтовій дорозі в районі неконтрольованого кордону.

7 серпня о 22:15 виявив колону з восьми шестиколісних вантажівок з критими брезентом вантажними відсіками (п'ять КамАЗ-4310, а решта - невстановленої моделі). Про це повідомляє прес-служба місії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов пропонує перекинути флот на Азовське море

Зараз ви читаєте новину «На Донбас заїхали російські вантажівки: показали відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути