Ексклюзиви
субота, 06 лютого 2016 12:03

На Донбасі почне мовлення військове радіо

На Донбасі почне мовлення військове радіо
Фото: www.slovoidilo.ua

У лютому в Донецькій області розпочне мовлення військове радіо "Голос Донбасу". Про це заявив радник міністра з питань функціонування радіомовлення Олександр Бригинець на брифінгу в Маріуполі, пише "ГЛАВКОМ".

"Цього місяця вперше відбудеться запуск військового радіо "Голос Донбасу". Для нього Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, за рішенням Комісії при Міністерстві інформаційної політики України, виділив 6 радіочастот", - сказав Бригинець.

Радіо створене на базі Державного комітету телебачення і радіомовлення із залученням відомих журналістів Донбасу. Місія радіо "Голос Донбасу" - сприяти демократії в Донецькій і Луганській областях України за допомогою розповсюдження незалежних новин про ситуацію в регіоні, особливо в окупованих районах - без цензури, грунтуючись на принципах об'єктивної журналістики.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі почне мовлення військове радіо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути