вівторок, 15 червня 2021 08:00

На Донбасі підірвалися двоє військових

На Донбасі підірвалися двоє військових
На півночі Луганської області зафіксували проліт ворожого безпілотника. Фото: facebook.com/pressjfo.news

14 червня в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування РФ на Донбасі вісім разів порушили режим тиші.

У районі Новотошківського окупанти відкривали вогонь із підствольних гранатометів і стрілецької зброї, повідомляє штаб ООС. Поблизу Водяного й неподалік від Павлополя противник тричі обстріляв наші позиції зі станкових протитанкових, автоматичних станкових, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

"Унаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої осколкові поранення зазнали двоє військовослужбовців. Їм надали необхідну медичну допомогу й госпіталізували. Стан здоров'я одного військового вже задовільний, але іншого – середньої тяжкості",– ідеться в повідомленні.

Окрім того, біля Луганського ворог двічі відкривав вогонь з автоматичних станкових, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. На півночі Луганської області зафіксували проліт ворожого безпілотника з перетином лінії розмежування. БПЛА противника вчасно подавили засобами РЕБ.

Уранці 15 червня в районі Новгородського російські окупанти обстріляли українських військових зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних гранатометів. На всі обстріли противника наші оборонці відкривали вогонь у відповідь. Про всі порушення з боку окупантів повідомили СММ ОБСЄ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Запрошуємо тебе з чоловіком на позицію, де ми "прохолоджуємося" - українські воїни звернулися до горе-блогерки

Росія відмовилася віддавати Україні чотирьох важкохворих полонених. З ініціативою обміну на минулому засіданні ТКГ виступив глава делегації України Леонід Кравчук.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі підірвалися двоє військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути