Ексклюзиви
вівторок, 26 липня 2022 07:10

Спецтема: Війна Росії проти України

На Донбасі пекло. Ворог поповнює запаси зброї і наступає на Сіверськ

На Донбасі пекло. Ворог поповнює запаси зброї і наступає на Сіверськ
На Донбасі окупанти обстрілюють позиції наших військ по всій лінії зіткнення. Фото: Генштаб

На Донецькому напрямку ворог намагається покращити тактичне положення та створити умови для наступу на Сіверськ і Соледар.

Російські підрозділи поповнюють запаси боєприпасів та паливно-мастильних речовин. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України в Facebook.

На Краматорському напрямку із ствольної та реактивної артилерії загарбники вели обстріл неподалік Кривої Луки, Закітного, Дронівки, Григорівки, Верхньокам'янського, Званівки, Спірного та Переїзного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ нищать з HIMARS ворожі склади: скільки вже ліквідували

З авіації вгатили біля Спірного та Серебрянки. В районах Спірного та Національного природного парку "Святі Гори" наші воїни успішно відбили наступ та відкинули противника назад.

На Бахмутському напрямку ворог з артилерії стріляє в районах населених пунктів Берестове, Білогорівка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Покровське, Костянтинівка, Весела Долина, Зайцеве, Вершина, Семигір'я, Кодема, Травневе, Майорськ та Нью-Йорк.

З авіації б'є біля Соледара, Веселої Долини та території Вуглегірської ТЕС.

Штурм в районах населених пунктів Берестове та Семигір'я завершився для ворога втратами та відступом. Але підрозділи противника намагаються вести наступ у напрямку Покровського. Бойові дії тривають.

На Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках терористи обстрілювали біля Авдіївки, Зеленого Поля, Оріхова, Щербаків та Кам'янського.

У районі Вуглегірської теплоелектростанції у Світлодарську Донецької області окремі підрозділи російських окупантів мають частковий успіх. Росіяни завдали авіаударів неподалік Соледара, Покровського, Нью-Йорка та по території Вуглегірської ТЕС. Противник вів штурмові дії на напрямках Клинове – Покровське та Володимирівка – Покровське. Зазнав втрат та відійшов.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі пекло. Ворог поповнює запаси зброї і наступає на Сіверськ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути