Ексклюзиви
понеділок, 25 липня 2022 18:38

Били з артилерії та авіації: ворог має частковий успіх біля Вуглегірської ТЕС

Били з артилерії та авіації: ворог має частковий успіх біля Вуглегірської ТЕС
Окремі підрозділи російських окупантів мають частковий успіх біля Вуглегірської ТЕС. Фото: Wikimedia

У районі Вуглегірської теплоелектростанції у Світлодарську Донецької області окремі підрозділи російських окупантів мають частковий успіх.

Росіяни завдали авіаударів неподалік Соледара, Покровського, Нью-Йорка та по території Вуглегірської ТЕС, повідомляє Генштаб у вечірньому зведенні.

Противник вів штурмові дії на напрямках Клинове – Покровське та Володимирівка - Покровське. Зазнав втрат та відійшов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти сподіваються закріпитися на березі Вуглегірського водосховища - ISW

На Бахмутському напрямку обстрілювали райони населених пунктів Нью-Йорк, Новолуганське, Кодема, Берестове, Білогорівка, Іванівське, Соледар, Майорськ, Бахмутське, Покровське, Яковлівка, Курдюмівка, Бахмут, Весела Долина, Зайцеве, Травневе.

"На Слов'янському напрямку зафіксовано обстріли в районах населених пунктів Норцівка, Богородичне, Петрівське, Адамівка, Привілля, Барвінкове, Костянтинівка, Нова Дмитрівка, Долина, Нова Миколаївка, Карнаухівка, Дібровне, Чепіль, Грушуваха, Мазанівка. Противник завдав авіаційного удару поблизу Явірського. Загарбники намагаються поповнити втрати у живій силі та техніці", – йдеться у повідомленні.

На Краматорському напрямку росіяни обстрілювали з артилерії околиці Кривої Луки, Платонівки, Закітного, Сіверська, Верхньокам'янського, Званівки, Григорівки, Івано-Дар'ївки та Спірного. З авіації били біля Григорівки і Серебрянки.

Окупанти намагалися просунутися біля Спірного та Івано-Дарʼївки. Отримали жорстку відсіч та відійшли.

Раніше Збройні сили України відбили атаку російських окупантів на напрямках Володимирівка – Бахмутське та Доломітне – Новолуганське.

Окупанти відступають з втратами. Також українські воїни вже вкотре відбили штурми ворога на напрямках Верхньокам'янка – Верхньокам'янське та Білогорівка – Верхньокам'янське.

Зараз ви читаєте новину «Били з артилерії та авіації: ворог має частковий успіх біля Вуглегірської ТЕС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути